Töltött gomba II

4 fő részére

Nehézség:

bonyolult

hozzávalók

  • gomba
  • darált hús
  • egész tojás
  • hagyma
  • sajt
  • paprika
  • olaj

Elkészítés

A tepsit megolajozzuk. A gombát megmossuk megtisztítjuk, kiszedjuk a szárát, és a kalapocskákat az olajozott tepsibe rakjuk. A hagymát apróra összevagdaljuk, és a darált húsra tesszük. A húshoz hozáadjuk a tojást, a sót, paprikát és a reszelt sajtot. Ezt a maszát belehalmozzuk a gombakalapokba. 200 fokon sűtőben megsütjük.

Megjegyzés

Nagyon-nagyon finom. A receptet "Niki" néven küldték be.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.